Santvoortbeeklaan 25, 2100 Deurne

Koel en verwarming:

Stap in de toekomst met onze koel- en verwarmingsoplossingen die naadloos integreren met slimme thuis- en gebouwtechnologieën. Regel je klimaat met één druk op de knop, of je nu thuis bent of niet. Onze systemen herdefiniëren gemak, zodat jij de baas bent over je omgeving.

 

Onze kerncompetenties:

Koel:

We gaan verder dan conventionele koelfuncties en geven prioriteit aan jouw gezondheid en welzijn. Onze systemen bevatten geavanceerde functies voor het beheer van de luchtkwaliteit, zodat de lucht die u inademt schoon en zuiver is. Van allergeenfiltratie tot vochtigheids- en temperatuurregeling, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze oplossingen zijn ontworpen voor naadloze integratie en bieden een fluisterstille werking, zodat u kunt genieten van een comfortabel leven.

 

Verwarming:

Als het om klimaatbeheersing gaat, bieden wij het beste. Onze eersteklas airconditioning- en verwarmingsoplossingen herdefiniëren comfort, efficiëntie en welzijn. Onze systemen zijn op maat gemaakt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes en leggen de lat voor innovatie en duurzaamheid hoog.
Emblema Group biedt precisiekoeling en -verwarming, onze oplossingen creëren een omgeving die bevorderlijk is voor de productiviteit, waardoor elke werkruimte een oase van efficiëntie wordt.